Електронни модули за вашият автомобил,дом и офис

Как да печелим пари от интернет?

Как да печелим пари от интернет с партньорската програма на Ринотек ЕООД?

В тази статия ще ви покажем един сравнително лесен начин за осигуряване на пасивни доходи от интернет. Идеята е да продавате продуктите от сайта на фирмата в платформи като oLX.bg, Bazar.bg или ваш собствен уеб сайт. Предимство на този метод е че не се нуждаете от никакви средства за инвестиране и минимални познания за качване на снимки на продуктите в интернет.
Как работи партньорската програма на Ринотек ЕООД? След като се регистрирате ще получите индивидуален линк. В зависимост това дали ще продавате в Olx.bg и Bazar.bg или в собствен сайт ще разгледаме два различни варианта.
1. Продавате в Olx.bg и Bazar.bg.
В този случай е необходимо да изберете продуктите от  нашият сайт които ще продавате. Да качите техните снимки и кратки описания( за предпочитане е да не ги копирате дословно нашият сайт). След като получите поръчка трябва да влезете в нашият сайт със линкът който ще получите при регистрация с нашата партньорска програма. Да поръчате стоката директно от нашият сайт като посочите имената адреса и телефона на вашият купувач. Ние ще изпратим продукт на купувача а на вас ще изплатим съответния процент комисионна. След като достигнете комисионна от 50 лв тя ще ви бъде изпратена по начина който сте избрали при регистрацията в партньорската програма.
За целта е нужно да посетите нашият сайт http://modulbay.com и и да кликнете на линка за партньорска програма на дъното на страницата както е показано на фигура1.