Електронни модули за вашият автомобил,дом и офис

Как да печелим пари от интернет?

Как да печелим пари от интернет с партньорската програма на Ринотек ЕООД?

В тази статия ще ви покажем един сравнително лесен начин за осигуряване на пасивни доходи от интернет. Идеята е да продавате продуктите от сайта на фирмата в платформи като oLX.bg, Bazar.bg или ваш собствен уеб сайт. Предимство на този метод е че не се нуждаете от никакви средства за инвестиране и минимални познания за качване на снимки на продуктите в интернет.
Как работи партньорската програма на Ринотек ЕООД? След като се регистрирате ще получите индивидуален линк. В зависимост това дали ще продавате в Olx.bg и Bazar.bg или в собствен сайт ще разгледаме два различни варианта.
1. Продавате в Olx.bg и Bazar.bg.
В този случай е необходимо да изберете продуктите от  нашият сайт които ще продавате. Да качите техните снимки и кратки описания( за предпочитане е да не ги копирате дословно нашият сайт). След като получите поръчка трябва да влезете в нашият сайт със линкът който ще получите при регистрация с нашата партньорска програма. Да поръчате стоката директно от нашият сайт като посочите имената адреса и телефона на вашият купувач. Ние ще изпратим продукт на купувача а на вас ще изплатим съответния процент комисионна. След като достигнете комисионна от 50 лв тя ще ви бъде изпратена по начина който сте избрали при регистрацията в партньорската програма.
За целта е нужно да посетите нашият сайт http://modulbay.com и да кликнете на линка за партньорска програма на дъното на страницата както е показано на фигура1.

Ще се отвори прозореца на партньорската програма където трябва да кликнете на ПРОДЪЛЖИ като нов партньор.

След това ще се появи форма за попълване на Вашите данни с които ще участвате в партньорската(афилиет)програма на Ринотек ЕООД.

Попълнете Вашите данни като изберете начина по който искате да получите парите по Вашите комисионни от продажби.Изберете си парола за достъп до Вашият профил където ще можете да видите натрупаните комисионни до момента както и да получите линкове за проследяване на продажбите извършени от Вас. 

Качете продуктите които искате да продавате от нашият сайт в OLX.bg,Bazar.bg и други популярни сайтове.Когато получите поръчка за някой продукт влезте в профила си в нашият сайт получете персонален код за проследяване за да може да се отчете продажбата като ваша както е показано по-долу:


Напишете заглавието на продукта в полето както е показано на снимката по-долу и го изберете от падащото меню.


Копирайте линка от полето "Партньорска връзка" и го стартирайте в браузъра на вашият компютър.


След това поръчайте продукта като попълните данните на Вашият клиент.Ние ще му изпратим продукта а на вас ще изплатим съответната комисионна от 10%.Комисионната се изплаща когато натрупаната Ви сума достигне 50 лв. по начин избран от Вас при регистрацията Ви в нашият сайт.