Електронни модули за вашият автомобил,дом и офис

  • Алармена система  Milenium

Алармена система за автомобил  Milenium.
- Дистанционното управление има четири бутона
N1- с него алармената система се въвежда в режим на охрана - бутон ПАНИКА, когато е в охрана - задава специален режим на охрана. - бутон N2- с него алармената система се извежда от режим на охрана: - деблокира имобилайзера при ключ на “контакт” - бутон N3 задейства допълнителния канал докато е натиснат - бутон N4 тихо включване – до 5 секунди след натискането му, всяко включване или изключване на системата, се сигнализира от мигачите, но не и от сирената.
Режими на работа:
 - “Нощен” режим на охрана. Въвеждането на системата в нощен режим на охрана се извършва с еднократно натискане на бутон N1. Като потвърждение системата издава кратък тон със сирената и мигачите. В този режим на охрана при не много силен удар шок датчика задейства сирената за кратко, а при силен удар я включва за 30 sec. При задействане на втора зона на шоковия датчик сирената се задейства за 30 секунди като свири по 0.7 секунди с пауза от 0.7 секунди. Ако през време на сигнализацията от ударния (шок) датчик се отвори врата или се подаде на контакт, сирената продължава да работи непрекъснато.
- “Специален” режим на охрана. Въвеждането на системата в специален режим на охрана се извършва с двукратно натискане на бутон N1 по следния начин: Натиска се бутон N1 и след като системата кратък сигнал, се натиска отново бутон N1. Като потвърждение системата издава единичен и двоен сигнал със сирената и мигачите. В този режим на охрана системата не реагира на сигнали идващи от шока и токочувствителния датчик. Този режим е подходящ за охрана, когато в автомобила е оставено малко дете, домашен любимец или възрастенчовек и е желателно автомобилът да е под охрана.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Алармена система Milenium

  • Код на продукта: Milenium
  • Наличност: 5
  • 47.60 лв.


Продуктът има минимално количество 2