Електронни модули за вашият автомобил,дом и офис

  • Амазон Ехо (2-ро поколение)

Амазон Ехо(Amazon Echo Dot) е безжично,управлявано с глас устройство което позволява управление на смарт устройства с гласови команди,слушане на музика,получаване на последна информация за времето,новини и много други.Чрез гласова команда може да се заповяда да Ви събуди в определен час или да напомни за предстоящи задачи.

*Амазон Ехо може да се използва с вградените говорители или да се свърже посредством вграденият блутут към външни тонколони или блутут слушалки.Има възможност и за свързване с външни тонколони или домашна аудио уредба посредством кабел.

*Амазон Ехо дава възможност за свързване и осъществяване на разговори с други потребители на устройството чрез гласова команда за свързване със съответният потребител.

*Амазон Ехо е напълно съвместим с множество устройства от типа интелигентен дом като Broadlink RM3 mini,Broadlink Pro,Сензорни ключове за управление на осветлението,Дистанционен модул за гаражна врата и др.Това позволява чрез гласова команда да включвате телевизора,да сменяте каналите,да включвате осветлението, климатика и други.

*Амазон Ехо контактува с Вас посредством 7 броя високочиствителни насочени микрофона и гласова спикер система.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Амазон Ехо (2-ро поколение)

  • Код на продукта: Amazon Echo
  • Наличност: 2
  • 95.00 лв.


Тагове: Amazon Eho