Електронни модули за вашият автомобил,дом и офис

  • Модул за управление на гаражна врата 220V

Дистанционен модул за управление на гаражна врата.

2бр. дистанционни управления 315Mhz
възможност за обучаване на допълнително дистанционно управление
захранващо напрежение  220V
2 канала за управление-релейни изходи 10А релета
3 режима на работа на модула(тригерен,постоянен и с превключване на релетата за отделните канали

Програмиране на модула за гаражна врата:

1.При програмирането на модула е необходимо първоначално да бъде нулиран.Това става като се отвори кутията на дистанционният модул и се натисне бутона 8 птъти.

Режим 1:При този режим релето на канал А и канал B остават включени само докато е натиснат съответния бутон на дистанционното

-      Програмирането в този режим става като след нулирането на модула и натискането на бутона за програмиране 1 път.След това последователно се натискат бутон А и бутон B на дистанционното което искаме да програмираме за съответният режим.

Режим 2:При този режим релето на канал А се включва при натискането на бутон А на дистанционното и се изключва при повторното натискане на бутон А.Същото се отнася и за канал B.

-      Програмирането в този режим става като след нулирането на модула и натискането на бутона за програмиране 2 пъти.След това последователно се натискат бутон А и бутон B на дистанционното което искаме да програмираме за съответният режим.

Режим 3:При този режим релето на канал А се включва при натискането на бутон А на дистанционното управление.При натискане на бутон B на дистанционното се изключва релето на канал А и се включва релето на канал B.Това е най-подходящият режим за управление на гаражна врата.


Схеми на свързване на двуканален дистанционен модул за управление:Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Модул за управление на гаражна врата 220V

  • Код на продукта: G1
  • Наличност: 30
  • 32.00 лв.


Тагове: Модул гаражна врата