Електронни модули за вашият автомобил,дом и офис

  • Дистанционен модул за управление на гаражна врата 220V(ДУ с 2 бутона)

Дистанционен модул за управление на гаражна врата.

2бр. дистанционни управления 433 Mhz
възможност за обучаване на допълнително дистанционно управление
захранващо напрежение  220V
2 канала за управление-релейни изходи 10А релета
3 режима на работа на модула(тригерен,постоянен и с превключване на релетата за отделните канали

Програмиране на модула за гаражна врата:

1.При програмирането на модула е необходимо първоначално да бъде нулиран.Това става като се отвори кутията на дистанционният модул и се натисне бутона 8 птъти.

Режим 1:При този режим релето на канал А и канал B остават включени само докато е натиснат съответния бутон на дистанционното

-      Програмирането в този режим става като след нулирането на модула и натискането на бутона за програмиране 1 път.След това последователно се натискат бутон А и бутон B на дистанционното което искаме да програмираме за съответният режим.

Режим 2:При този режим релето на канал А се включва при натискането на бутон А на дистанционното и се изключва при повторното натискане на бутон А.Същото се отнася и за канал B.

-      Програмирането в този режим става като след нулирането на модула и натискането на бутона за програмиране 2 пъти.След това последователно се натискат бутон А и бутон B на дистанционното което искаме да програмираме за съответният режим.

Режим 3:При този режим релето на канал А се включва при натискането на бутон А на дистанционното управление.При натискане на бутон B на дистанционното се изключва релето на канал А и се включва релето на канал B.Това е най-подходящият режим за управление на гаражна врата.


Схеми на свързване на двуканален дистанционен модул за управление:


Схема на дистанционен модул за гаражна врата


Свързване на осветление към дистанционен модул


Дистанционен модул за гаражна врата-схема на свързванеНа видеото по-долу е показано начина на свързване и действие на дистанционният модул за гаражна врата.

Модула се състой от дистанционно управление и приемник с два канала за управление на двигателя на гаражната врата нагоре и надолу.Предварително сме свързали модула към 220V както е показано в началото на видеото.

При натискане на бутон А(вдигане на вратата)се превключва контакта на първото реле и потакъв начин се подава фаза към двигателя за завъртане в посока нагоре.Вратата се вдига догоре където двигателя се изключва от крайните изключватели.

При натискане на бутон В се изключва първото реле и се включва едновременно второто реле на приемника като по такъв начин се подава фаза на другия кабел на двигателя за движение на вратата надолу.В долно положение двигателя се изключва от крайните изключватели.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Дистанционен модул за управление на гаражна врата 220V(ДУ с 2 бутона)

  • Код на продукта: G1
  • Наличност: 10
  • 32.00 лв.


Свързани продукти

Дистанционно управление 433 MHZ-програмируемо

Дистанционно управление 433 MHZ-програмируемо

Дистанционно управление 433 MHZ-програмируемо.Допълнително дистанционо за дистанционен модул.Работи ..

8.00 лв.

Дистанционно управление 4-канално(433MHz)

Дистанционно управление 4-канално(433MHz)

Дистанционно управление 4-канално(433MHz).Дпълнително дистанционно управление което може да се прогр..

9.00 лв.

Тагове: Модул гаражна врата